Uitnodiging informatieavond ‘Financiële rust’

  • Zou u eerder willen stoppen met werken?
  • Spaart u voor de studie van uw kinderen? Of een mooie reis?
  • Heeft u vermogen of spaart u maandelijks minimaal €100?
  • Zoekt u naar een goed alternatief voor de lage rentes van nu?

Is uw antwoord ‘ja’ op een van de bovenstaande vragen? Dan is onze informatieavond op donderdag 20 juni over ‘Financiële rust’ interessant voor u. Deze avond bieden wij u vrijblijvend aan. Meer informatie? Scroll naar beneden en lees verder!

Wensen en dromen hebben we allemaal. Om deze te realiseren hebben we, en daar ontkomen we helaas niet aan, geld nodig. Met een financieel plan laat u niets aan het toeval over. U werkt gericht naar een doel: eerder stoppen met werken, een mooie reis maken of ‘gewoon’ financiële rust hebben.

Spreker

Op deze avond is Michiel van Vugt van NNEK onze gastspreker. Michiel is vermogensplanner en schrijver van het boek Net Iets Slimmer en Genoeg?. Op deze avond neemt hij u mee in een verrassend en verfrissend verhaal over ons gedrag. Waarom nemen we rare beslissingen? Wat zijn de gevolgen (in de toekomst)? Hoe krijgt u inzicht in hoeveel ‘genoeg’ is? En hoe zorgt u dat u betere (financiële) beslissingen neemt, minder fouten maakt, ofwel ‘net iets slimmer’ bent! Na afloop krijgt u zijn boek Genoeg? meer naar huis.

Voor wie is deze avond interessant?

Iedereen die met geld te maken heeft. Iedereen dus! Het verhaal van Michiel is laagdrempelig. Verwacht geen jargon of dikdoenerij. Het is interactief en ontzettend leerzaam.

Inschrijven

Wilt u deze avond bijwonen? Meldt u dan aan via het formulier. Vrienden en kennissen zijn ook welkom!

Details

Datum: donderdag 20 juni
Locatie: Restaurant Clemens
Adres: Willibrordusweg 81
Plaats: Oss
Ontvangst: 19.30 uur
Presentatie: 20.00 – 21.45 uur
Napraten en borrel: 21.45 uur

Deel dit artikel