Uw hele gezin beschermd tegen cybercriminaliteit

Begin dit jaar is er een verzekering tegen cybercriminaliteit op de markt gekomen die wij graag onder uw aandacht brengen.

De kans dat u of uw gezin getroffen wordt door cybercriminaliteit is groot en neemt de komende jaren naar verwachting verder toe. De kans op cybercriminaliteit (11%) is nu al vele malen groter dan de kans op brand (0.083%)! Welke risico’s loopt u precies? Op deze website vindt u een aantal treffende voorbeelden.

De CyberCare Polis biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp en ondersteuning vanaf het moment dat u vermoedt dat u het slachtoffer bent van cybercriminelen. Verzekerd zijn de kosten van hulpverlening, onderzoek en herstel van het apparaat. De verzekering vergoedt ook geleden schade, bijvoorbeeld het verlies van geld nadat u een gepersonaliseerde nepfactuur hebt betaald. De dekking geldt wereldwijd, dus niet alleen thuis, maar ook op vakantie.

U leest meer over cybercriminaliteit, schadevoorbeelden en over deze verzekeringsoplossing in onze brochure en op www.cybercarepolis.nl. De verzekering kost € 15,13 per maand (incl. assurantiebelasting). Voor dit bedrag is het hele gezin verzekerd. Ook kinderen, die zich veelal niet realiseren welke risico’s zij online lopen.

Wilt u meer weten over online risico’s of heeft u vragen over deze verzekering? Neem dan contact met ons op via e-mail (info@vanderaa-adviseurs.nl) of per telefoon (0412-647855).

Deel dit artikel