26 mei 2019 door Suzanne van der Aa

Uw hele gezin beschermd tegen cybercriminaliteit

Begin dit jaar is er een verzekering tegen cybercriminaliteit op de markt gekomen die wij graag onder uw aandacht brengen.

De kans dat u of uw gezin getroffen wordt door cybercriminaliteit is groot en neemt de komende jaren naar verwachting verder toe. De kans op cybercriminaliteit (11%) is nu al vele malen groter dan de kans op brand (0.083%)! Welke risico’s loopt u precies? Op deze website vindt u een aantal treffende voorbeelden.

De CyberCare Polis biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp en ondersteuning vanaf het moment dat u vermoedt dat u het slachtoffer bent van cybercriminelen. Verzekerd zijn de kosten van hulpverlening, onderzoek en herstel van het apparaat. De verzekering vergoedt ook geleden schade, bijvoorbeeld het verlies van geld nadat u een gepersonaliseerde nepfactuur hebt betaald. De dekking geldt wereldwijd, dus niet alleen thuis, maar ook op vakantie.

U leest meer over cybercriminaliteit, schadevoorbeelden en over deze verzekeringsoplossing in onze brochure en op www.cybercarepolis.nl. De verzekering kost € 15,13 per maand (incl. assurantiebelasting). Voor dit bedrag is het hele gezin verzekerd. Ook kinderen, die zich veelal niet realiseren welke risico’s zij online lopen.

Wilt u meer weten over online risico’s of heeft u vragen over deze verzekering? Neem dan contact met ons op via e-mail (info@vanderaa-adviseurs.nl) of per telefoon (0412-647855).

 

« Terug naar nieuwsoverzicht

 
 
In huis, uit huis
Geplaatst op 2 september 2019
 
Wat zijn de gevolgen van de lage rente voor u?
Geplaatst op 2 september 2019

Meld me aan voor de nieuwsbrief