Cybercrime overkomt mij niet..

Goed nieuws en slecht nieuws. Om maar direct met dat laatste te beginnen: het aantal incidenten van cybercriminaliteit neemt toe. Het goede nieuws: steeds meer bedrijven worden zich bewust van de gevaren van cybercriminaliteit. Afgelopen jaar is het aantal cyberverzekeringen dan ook verdubbeld (bron: Findinet). Toch is alleen verzekeren niet voldoende. Op organisatorisch gebied is nog veel winst te behalen als het gaat om het voorkomen van cybercrime. Denk hierbij aan interne afspraken over het gebruik van social media en mobiele apparaten (Bring Your Own Device), een goed wachtwoordbeleid en het beschermen van privacygevoelige informatie.

Hoewel bewustwording dus toeneemt, denkt het merendeel van de ondernemers nog steeds dat cybercrime hen niet overkomt. Of ze verwachten dat zij voldoende beveiligd zijn. Hoe gaat u in uw bedrijf om met cyberveiligheid? De Kamer van Koophandel geeft uitgebreide uitleg over een digitaal veilig bedrijf. Voor informatie over cyberverzekeringen kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

Verzekerd, een zorg minder
In onze brochure hebben wij nog eens alles voor u op een rijtje gezet. Lees het vooral op uw gemak door en weet dat u met een cyber en data risks verzekering een zorg minder heeft. U bent in één klap verzekerd tegen:

  • Omzetverlies door cyberaanvallen
  • Systeeminbraak
  • Diefstal van privacygevoelige gegevens
  • Gehackte telefooncentrale
  • Hacking
  • Afpersing

Download hier onze brochure

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag!

Deel dit artikel