Welke koers zet jij uit?

Wij staan naast je. Vandaag, morgen en later.

Als ondernemer wil je wendbaar en veerkrachtig zijn. Je wilt in kunnen spelen op kansen en mogelijkheden, je eigen koers uit kunnen zetten, doelstellingen bereiken, grip houden op je financiën en risico’s beheersen. Bij Van der Aa begrijpen we dit als geen ander. We bieden rust, zekerheid en flexibiliteit, door risico’s in kaart te brengen en te beheersen. Daarbij vinden we het belangrijk om je niet alleen als ondernemer, maar ook als mens te kennen. We kijken daarom naar het totaalplaatje, maken op persoonlijk niveau verbinding met je en gaan een lange-termijnrelatie met je aan. Op die manier kunnen we je het beste adviseren.

Risicobeheersing

Of je nu net begint met ondernemen, je eerste medewerker aanneemt, een nieuw pand koopt of je onderneming wilt verkopen, wij staan naast je. We brengen in kaart welke risico’s je loopt bij de stappen die je zet en hoe je die risico’s kunt afdekken. We nemen je mee in de keuzes die je hebt en geven je hier advies in. En we bieden je de financiële producten om die risico’s te beheersen.

Onze financiële producten

Bedrijfsverzekeringen

Goed verzekerd voor aansprakelijkheid, rechtsbijstand, reizen en/of schade aan je pand, wagenpark en cyberrisico’s. Bij Van der Aa kun je terecht voor alle mogelijke bedrijfsverzekeringen.

Lees meer

Werknemersverzekeringen

Mensen zijn binnen veel bedrijven de grootste kracht. Als werkgever wil je dan ook goed voor hen zorgen. Bij Van der Aa geven we advies over pensioenproducten, ongevallenverzekeringen en meer.

Lees meer

Werkgeversverzekeringen

Bij ziekte van één van je werknemers, heeft dit financiële gevolgen voor jou als werkgever. Met een verzuimverzekering kun je dit risico afdekken. Wij geven je graag advies over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer

Ondernemersverzekeringen

Als ondernemer moet je zelf zorgen voor een financieel vangnet bij ziekte, en ben je zelf verantwoordelijk voor voldoende pensioeninkomen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer

placeholder

Ook zeker ondernemen, vandaag, morgen en later?

Plan een afspraak met ons, we ontmoeten je graag!
Bel ons op 0412 - 64 78 55 of stuur een mail naar info@vanderaa-adviseurs.nl

Altijd inzicht in je verzekeringen en financiële producten?

Download onze app en vraag je inloggegevens aan via info@vanderaa-adviseurs.nl.

placeholder