Fijne feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur en het einde van 2020 is in zicht. Wij kunnen niet wachten dit bewogen jaar achter ons te laten en kijken uit naar een nieuw jaar waarin wij hopelijk weer met ons hele team op kantoor kunnen werken en onze klanten meer kunnen zien, zonder coronaproof scherm op tafel.

2020 was een jaar dat we niet hadden kunnen zien aankomen. Het had een grote impact op ons sociale en werkzame leven. En voor een groot aantal ondernemers en particulieren was het een jaar met mentale en financiële uitdagingen.
Het maakt ons weer meer bewust van onze financiële situatie en buffer. Dat koersen die zijn uitgezet en plannen die zijn gemaakt 180 graden kunnen draaien door factoren waar wij geen invloed op hebben. Deze onzekerheden kunnen wij niet wegnemen. Wel kunnen wij risico’s die voor jou en/of jouw onderneming van toepassing zijn in kaart brengen en inzicht geven in je financiële situatie. Deze zo toelichten dat ook jij je financiële situatie nu en in de toekomst overziet, begrijpt en op basis daarvan weloverwogen je eigen keuzes kunt maken. En flexibiliteit en buffers kunt inbouwen die bij jou en jouw wensen passen. Zodat je de (financiële) vrijheid en mogelijkheid hebt van koers te veranderen, ook in onvoorziene situaties en bij gebeurtenissen als een ziekte, overlijden van je partner, echtscheiding en een pandemie. En je het leven kunt leiden dat jij wilt. Vandaag, morgen en later.

Dank voor het vertrouwen in ons team, de adviezen die wij hebben mogen geven, de interessante en fijne gesprekken en de blijk van waardering voor onze dienstverlening.

Geniet van de feestdagen! En een heel mooi en gezond 2021 toegewenst namens team Van der Aa Financieel Adviseurs.

Met vriendelijke groet,


De komende weken hebben wij aangepaste openingstijden:

  • donderdag 24 december: gesloten
  • vrijdag 25 december: gesloten 
  • donderdag 31 december: gesloten 
  • vrijdag 1 januari: gesloten

Deel dit artikel